Produkter Tjenester Meny
VB Rørlegger i arbeid

Tjenester fra Nore VVS

Våre tre viktigste fagområder er gass, sanitær og varmeanlegg.

Gass

Helt siden oppstarten i 1987 har Nore VVS satt fokus på å bygge riktige gassanlegg. I årenes løp har vi opparbeidet oss en betydelig kompetanse innen utvikling, risikoanalyser, prosjektering, utførelse og service på små og store gassanlegg.

Denne kompetansen gjør oss etterspurt på området, og har ført til at vi  har hele Norge som arbeidsfelt når det gjelder gass. Å være kompromissløs i å tenke sikkerhet har gjennom årene blitt en merkevare for oss.

 Vi innehar gasskompetanse Faglig Leder Anleggstype I og II, Gassteknikker Anleggstype I og II. Du kan lese mer om disse tjenestene her.

 

Varmeanlegg

Å velge riktig varmeløsning kan være vanskelig. Vi kan hjelpe deg både med valg og installasjon. Du kan være trygg på at vi finner den varmeløsningen som passer best for deg, enten du skal bygge nytt eller rehabilitere.

 

Sanitær

Vi prosjekterer og installerer anlegg for forbruksvann med tilhørende avløp til alle typer bygg. Det omfatter alt fra komplette løsninger for baderom, eneboliger, boligblokker, kontobygg til industri.

Skal du pusse opp badet kan vi hjelpe deg med hele prosessen - fra tegnestadiet til ferdig bad.